fbpx
Povratak na Blog
Svetska berza je donela 26% dobiti u 2019. godini

Svetska berza je donela 26% dobiti u 2019. godini

Svetska berza je investitorima donela dobit od 26% u 2019.-toj godini. Saznajte kako da iskoristite ovaj trend investiranjem kroz investicione fondove. Zakažite online konsultaciju.


Svetska berza u 2019.-toj godini

Svetska berza je investitorima koji su uložili kapital u investicione fondove u Srbiji donela 26% dobiti u 2019. godini. Ovo je usledilo nakon 2018. godine koju su obeležili padovi i nesigurnost većinom zbog američko-kineskog trgovinskog rata. Ipak, od januara do kraja decembra, svetske berze su beležile rast i na kraju završile godinu sa preko 20% rasta.

Investiranje na berzi putem investicionih fondova je uz manji rizik donelo oko 26% rasta vrednosti, što je iznad proseka. Investitori iz Srbije imaju priliku da iskoriste mogućnost i zarade na berzi ukoliko svoj kapital plasiraju u akcijske investicione fondove.


Kako zaraditi novac od kretanja na berzi

Želja svakog investitora jeste da zaradi na berzi. Mnogi pokušavaju da u kratkom roku oplode svoj kapital mnogostruko, ali se to najčešće završi negativno po njih. Ovo se naziva špekulacija i ide sa visokim rizikom.

Najsigurniji način kako zaraditi novac na berzi jeste investiranjem. Investiranje na berzi je dugoročno, u jake kompanije, sa visokom diversifikacijom ulaganja i velikom disperzijom rizika ulaganja. Uložite svoj kapital u investicione fondove, kako na Vas ne bi uticale dnevne oscilacije na tržištu. Vaš fokus je u dugoročnom rast vrednosti Vaše investicije.


Investirati u investicioni fond u Srbiji

Investiranje u svetske kompanije iz Srbije je veoma jednostavno. Odabir pravog investicionog fonda za Vas je lak ukoliko konsultujete savetnika i saznate sve neophodne informacije vezano za ulaganje.

U nekoliko koraka možete započeti investiranje, postati suvlasnik vodećih svetskih kompanija i zarađivati novac iz udobnosti Vašeg doma. Koraci za investiranje su jednostavni i uz pomoć Vašeg savetnika možete sve obaviti i online, od popunjavanja papira do uplate sredstava putem e-bankinga.

Investiranje se vrši u dinarima, vrednost investicije se prati u dinarskoj protivvrednosti i isplata Vaše zarade je u dinarima. Svo vreme je kapital investiran u akcijama koje su u raznim valutama, tako da ne postoji valutni rizik od pada vrednosti dinara.


Kako dugoročno zarađivati od berze

Kako zarađivati od berze i kako se obogatiti na berzi su dva pitanja koja se najčešće postavljaju. Odgovor je jednostavan!

Jedini način da se pobedi berza je – VREME!

Ukoliko investirate kapital u velike svetske kompanije, vodeći računa o diversifikaciji ulaganja i disperziji rizika, onda je Vaš uspeh zagarantovan!

Ovo Vam omogućava investiranje u investicioni fond. Iskoristite priliku i zakažite konsultaciju sa savetnikom kako bi ste još danas započeli Vaš put ka dugoročnom zarađivanju na berzi!


Investirati iz Srbije u najveće svetske kompanije

Investirati iz Srbije u najveće svetske kompanije je moguće putem akcijskih investicionih fondova. Kompanije poput Microsofta, Coca-Cole, Adidasa, BMW-a i drugih koji spadaju u blue-chip kompanije su obuhvaćene sa jednim akcijskim fondom, dok se kompanije koje su i na tržištima u razvoju poput Samsunga, Alibabe, Sberbanke, Tencenta i drugih nalaze u drugom. Izbor je na Vama a u tome Vam može pomoći i savetnik.

Podeli ovu objavu

Povratak na Blog